Sendy Audio Aiva

€599,00 incl.-9% OFF

Deze Planar-Magnetic hoofdtelefoon heeft een prachtig design met echt houten ear-cups en is bovendien constructief goed gebouwd!

En stock

Description

De Aiva over-ear open-back hoofdtelefoon van Sendy Audio is voorzien van Planar drivers waarmee de muziek met een ongelofelijk hoge snelheid wordt weergegeven. Deze Planar-Magnetic hoofdtelefoon heeft een prachtig design met echt houten ear-cups en is bovendien constructief goed gebouwd.

De gebruikte materialen zijn van uitstekende kwaliteit waarmee deze hoofdtelefoon een premium uitstraling, lange levensduur en bovendien een hoog draagcomfort heeft.

Met deze hoofdtelefoon gaat werkelijk geen enkel detail of nuance in de muziek verloren. Ook de weergave in het laag heeft een lekkere punch waarmee deze hoofdtelefoon uiterst muzikaal en levendig klinkt. De midrange definitie is opmerkelijk en de topend bij deze hoofdtelefoon kenmerkt zich door een lichte, maar duidelijk waarneembare boost.

Hiermee levert deze hoofdtelefoon net dat beetje extra levendigheid die je bij andere hoofdtelefoons in deze klasse niet snel zult vinden!

 

  • Specificaties Sendy Audio Aiva:
Type: Over-ear
Klankkast: Open
Drivers: Planar Magnetic
Impedantie: 32Ω
Frequentiebereik: 20Hz – 40kHz
Gevoeligheid: 96dB
Kabel: 1.4m
Aansluiting: 4.4mm
Fonctionnement : n.v.t.
Noise Cancelling: Nee
Bluetooth : Nee
Accu: Nee
Poids : 420g
Garantie : 24 Maanden
Contenu de la livraison : Gebalanceerde hoofdtelefoonkabel met 4.4mm Pentaconn plug, 4.4mm > 3.5mm Adapter, Opberghoes
Informations

> Possibilité de reprise
> Disponible dans notre boutique
> Commande en ligne sécurisée avec Ideal
> Livraison gratuite Ă  partir de 65 euros
> Expédition vers la Belgique, le Luxembourg et l'Allemagne

DĂ©lai de livraison : 4 jours
Étiquette :
PARTAGER

Marque

Sendy Audio

Sendy Audio, als een submerk van SIVGA, is toegewijd aan het maken van verfijnde en hoogwaardige hoofdtelefoons. Ze houden vast aan traditionele handmatige productie en kiezen hoogwaardig natuurlijk massief hout als behuizingsmateriaal. Het gehele productieproces kost veel mankracht en tijd, van materiaalkeuze, snijden, graveren, polijsten tot herhaaldelijk drogen. De kleur en textuur van elke hoofdtelefoonbehuizing is uniek, wat ongekende buitengewone charme aan het product toevoegt. Vanwege het complexe proces, de grote moeilijkheid in verwerking, de lange productietijd en de schaarste van materialen, is het onvermijdelijk dat het in kleine hoeveelheden wordt geproduceerd.
TOP

Sendy Audio Aiva

€599,00 incl.

En stock

Panier d'achat 0

Ajouté à la liste de souhaits !