Purist Audio Design Câble d'enceinte Jade 2x3m

1.250,00 incl.

Purist Audio Design, dat meer dan 35 jaar in High End Audio viert, heeft de Jade-lijn ontworpen op basis van tientallen jaren productontwerp.

En stock

Description

Purist Audio Design Câble d'enceinte Jade 2x3m

Jade, een kostbare groene steen die wijsheid en helderheid zou overbrengen, is het moderne symbool voor het 35-jarig jubileum van Purist Audio Design. Purist Audio Design, dat meer dan 35 jaar in High End Audio viert, heeft de Jade-lijn ontworpen op basis van tientallen jaren productontwerp. Jade, een geavanceerd instapniveau in de Diamond Revision, is onze eerste stap in de richting van de vooruitgang van de nieuwste technologie en metallurgie.

Met de Jade-lijn vind je een enorme energie, helderheid en passie in je muziek, die je audiosysteem compleet maakt. Het biedt ultieme flexibiliteit, waardoor het gemakkelijk is om mee te werken in strakke opstellingen zoals de vorige Vesta- en Genesis-lijnen, maar met verbeterde muzikaliteit.

Deze luidsprekerkabels worden geleverd in een set van twee (2) kabels.

De nieuw ontworpen banaan stekkers van Purist!
Dit zijn onze beste connectoren tot nu toe! Ze zijn gemaakt van berylliumkoper met een verzilvering en vervolgens een uiteindelijke vergulding. Extra spade- of bananentips kunnen via uw dealer worden gekocht.

 

  • Specifications Purist Audio Design Jade speakerkabel
Conductors Oxygen-Free Copper
Metals Cu
Dielectric Material Polyvinyl chloride
Gauge (effective) 12 AWG
Dampening Material N/A
Current Capacity
Capacitance 41
Resistance 0.001456Ω/FT
Estimated Break-In Time 150 Hours
Cable Diameter 1/2 Inch
Connector Type Purist Spades & Bananas
Material Treatment Triple (3x) Cryomag©
Informations

> Possibilité de reprise
> Disponible dans notre boutique
> Commande en ligne sécurisée avec Ideal
> Livraison gratuite à partir de 65 euros
> Expédition vers la Belgique, le Luxembourg et l'Allemagne

Délai de livraison : 4 jours
Étiquette :
PARTAGER

Marque

Purist Audio Design

Sinds 1987 wordt Purist Audio Design erkend als een van de meest innovatieve fabrikanten van audiofiele kabels. De oprichter van het bedrijf, Jim Aud, van oorsprong een kernfysicus, is vooral bekend vanwege zijn ontwikkeling van vloeistof- en gel-diëlektrica die de geleiders van edele metalen en legeringen in de Purist Audio Design-interconnects en -luidsprekerkabels omringen en afschermen. Dezelfde technieken worden ook toegepast op de PAD netsnoeren en digitale en videokabels. PAD was ook een van de eerste high-end audiofabrikanten die cryogene en andere materiaalbehandelingen begon te gebruiken om de geleidbaarheid in hun kabelontwerpen te verbeteren. Deze technieken zijn ook toegepast op het brede scala aan -adapters van de hoogste kwaliteit voor RCA- en XLR-aansluitingen, evenals BNC- en Y-connectoren.
TOP

Purist Audio Design Câble d'enceinte Jade 2x3m

1.250,00 incl.

En stock

Panier d'achat 0

Ajouté à la liste de souhaits !