Purist Audio Design Jade DIG RCA 1.5m

€375,00 incl.

Purist Audio Design, dat meer dan 35 jaar in High End Audio viert, heeft de Jade-lijn ontworpen op basis van tientallen jaren productontwerp.

En stock

Description

Purist Audio Design Jade Digitale RCA 1.5m

Jade, een kostbare groene steen die wijsheid en helderheid zou overbrengen, is het moderne symbool voor het 35-jarig jubileum van Purist Audio Design. Purist Audio Design, dat meer dan 35 jaar in High End Audio viert, heeft de Jade-lijn ontworpen op basis van tientallen jaren productontwerp. Jade, een geavanceerd instapniveau in de Diamond Revision, is onze eerste stap in de richting van de vooruitgang van de nieuwste technologie en metallurgie.

Met de Jade-lijn vind je een enorme energie, helderheid en passie in je muziek, die je audiosysteem compleet maakt. Het biedt ultieme flexibiliteit, waardoor het gemakkelijk is om mee te werken in strakke opstellingen zoals de vorige Vesta- en Genesis-lijnen, maar met verbeterde muzikaliteit.

De Purist Audio Design Jade DIG RCA is verpakt in een mooie zachte hoes.

  • Specifications

Purist Audio Design Jade DIG RCA

Conductors Copper
Metals Copper
Shielding 95%
Dielectric Material P.E.
Gauge (effective) 23 AWG
Dampening Material N/A
Capacitance SPDIF 68 pF
Capacitance AES/EBU 16 pF
Impedance SPDIF 75 Ω
Impedance AES/EBU 110 Ω
Estimated Break-In Time 100 Hours
Cable Diameter 5/8″ OD
Connector Type Purist RCA, Purist Modified XLR, other BNC
Material Treatment Triple (3x) Cryomag©

 

Informations

> Possibilité de reprise
> Disponible dans notre boutique
> Commande en ligne sécurisée avec Ideal
> Livraison gratuite Ă  partir de 65 euros
> Expédition vers la Belgique, le Luxembourg et l'Allemagne

DĂ©lai de livraison : 4 jours
Étiquette :
PARTAGER

Marque

Purist Audio Design

Sinds 1987 wordt Purist Audio Design erkend als een van de meest innovatieve fabrikanten van audiofiele kabels. De oprichter van het bedrijf, Jim Aud, van oorsprong een kernfysicus, is vooral bekend vanwege zijn ontwikkeling van vloeistof- en gel-diëlektrica die de geleiders van edele metalen en legeringen in de Purist Audio Design-interconnects en -luidsprekerkabels omringen en afschermen. Dezelfde technieken worden ook toegepast op de PAD netsnoeren en digitale en videokabels. PAD was ook een van de eerste high-end audiofabrikanten die cryogene en andere materiaalbehandelingen begon te gebruiken om de geleidbaarheid in hun kabelontwerpen te verbeteren. Deze technieken zijn ook toegepast op het brede scala aan -adapters van de hoogste kwaliteit voor RCA- en XLR-aansluitingen, evenals BNC- en Y-connectoren.
TOP

Purist Audio Design Jade DIG RCA 1.5m

€375,00 incl.

En stock

Panier d'achat 0

Ajouté à la liste de souhaits !