Purist Audio Design Jade Balanced XLR 1.5m

€600,00 incl.

Purist Audio Design, dat meer dan 35 jaar in High End Audio viert, heeft de Jade-lijn ontworpen op basis van tientallen jaren productontwerp.

En stock

Description

Purist Audio Design Jade Balanced XLR 1.5m

Purist Audio Design Jade XLR 1.5m. Jade, een kostbare groene steen die wijsheid en helderheid zou overbrengen, is het moderne symbool voor het 35-jarig jubileum van Purist Audio Design. Purist Audio Design, dat meer dan 35 jaar in High End Audio viert, heeft de Jade-lijn ontworpen op basis van tientallen jaren productontwerp.

Jade, een geavanceerd instapniveau in de Diamond Revision, is onze eerste stap in de richting van de vooruitgang van de nieuwste technologie en metallurgie. Met de Jade-lijn vind je een enorme energie, helderheid en passie in je muziek, die je audiosysteem compleet maakt. Het biedt ultieme flexibiliteit, waardoor het gemakkelijk is om mee te werken in strakke opstellingen zoals de vorige Vesta- en Genesis-lijnen, maar met verbeterde muzikaliteit.

De Jade XLR kabel is verpakt in een mooie zachte hoes.

  • Specifications Jade XLR 1.5m
Conductors OFC
Metals Cu
Shielding Aluminum Mylar
Dielectric Material Polypropylene
gauge (effective) 20 AWG
Dampening Material N/A
Capacitance 30 pF/FT (pin to shield)
Resistance 0.2876 Ω/m (conductor)
Estimated Break-In Time 100 Hours
Cable Diameter 1/4″ OD
Connector Type Purist Modified XLR
Material Treatment Triple (3x) Cryomag©
Informations
> Inruil mogelijkheid > Te beluisteren in onze winkel > Veilig online bestellen met Ideal > Gratis verzending vanaf €65,- > Verzenden naar België, Luxemburg en Duitsland
Spécifications
product-brand

Marque

Purist Audio Design

DĂ©lai de livraison : 4 jours
PARTAGER

Marque

Purist Audio Design

Sinds 1987 wordt Purist Audio Design erkend als een van de meest innovatieve fabrikanten van audiofiele kabels. De oprichter van het bedrijf, Jim Aud, van oorsprong een kernfysicus, is vooral bekend vanwege zijn ontwikkeling van vloeistof- en gel-diëlektrica die de geleiders van edele metalen en legeringen in de Purist Audio Design-interconnects en -luidsprekerkabels omringen en afschermen. Dezelfde technieken worden ook toegepast op de PAD netsnoeren en digitale en videokabels. PAD was ook een van de eerste high-end audiofabrikanten die cryogene en andere materiaalbehandelingen begon te gebruiken om de geleidbaarheid in hun kabelontwerpen te verbeteren. Deze technieken zijn ook toegepast op het brede scala aan -adapters van de hoogste kwaliteit voor RCA- en XLR-aansluitingen, evenals BNC- en Y-connectoren.
TOP

Purist Audio Design Jade Balanced XLR 1.5m

€600,00 incl.

En stock

Panier d'achat 0

Ajouté à la liste de souhaits !