Pro-Ject Xtension 10 Evolution

€3.999,00 incl.

Description

De Pro-Ject Xtension 10 Evolution-chassis is gemaakt van MDF gevuld met metaalzand, dat een hoge massa geeft en niet-resonant is. Magnetische voeten, die de hoofdsokkel loskoppelen van de basis, worden gecombineerd met een zware totale draaitafelmassa van 22 kg. Met deze twee magneten in de voeten zweeft de draaitafel praktisch. Het resultaat is een unieke combinatie van ‘massabeladen’ en ‘zwevende draaitafel’ ontwerpprincipes.

In plaats van de oude standaard van puur metaal dat voor de hoofdschotel werd gebruikt, hebben we een perfecte legering gevonden die we aan de binnenkant hebben gedempt met Sorbothane¼. Daarnaast hebben we gerecyclede vinylplaten aan de bovenkant gelijmd (die als een perfecte mat fungeren) en deze ‘sandwich’ gebakken voordat we deze nauwkeurig uitbalanceerden.

Het eindproduct profiteert vervolgens van een heerlijk resonantievrije, zware draaischijf, die ultrastil loopt op een omgekeerd keramisch kogellager met magnetische ophanging.

De Pro-Ject 10” Evolution met zijn toonarmbasis profiteert ook van ‘high-mass’-technologieĂ«n en is geĂŻsoleerd van het moederbord door een vel SorbothaneÂź. Om deze toonarm te kunnen gebruiken met een breed scala aan phono-cartridges van topkwaliteit, van 4 tot 14 gram, wordt hij geleverd met een set van 4 verschillende SorbothaneÂź-gedempte contragewichten.

Toonarmkabel

De Pro-Ject Xtension 10 Evolution wordt standaard geleverd met de premium toonarmkabel 5-pins > RCA-kabel. Voor een optimale aansluiting op de Phono Box RS of RS2 is de symmetrische premium toonarmkabel 5pin > XLR apart verkrijgbaar. Phono Box RS en RS2 bieden gebalanceerde phono-ingangen, wat superieure resultaten garandeert bij hoogwaardige vinylweergave met een gebalanceerde signaalbron.

OPMERKING: De signaalbron en het ontvangende apparaat moeten zijn uitgerust met gebalanceerde aansluitingen. Transmissie van audiosignalen in een gebalanceerde modus vermindert de invloed van interferentie als gevolg van externe elektrische strooivelden aanzienlijk.

Prijs €3999,-

Leverbaar in verschillende kleurstellingen.

*Nous contacter pour connaĂźtre le stock actuel et/ou les informations de livraison.

 

  • Specificaties Pro-Ject Xtension 10 Evolution:
Speed 33, 45, 78 (electronic speed change)
Principle Belt drive
Platter 10.3 kg/300 mm aluminium (TPE damped)
Main bearing Inverted stainless steel with ceramic ball with antimagnetic support
Wow & flutter ± 0.01% (max)
Speed variance ± 0.09% (max)
Signal to Noise 73 dB
Tonearm 10” cc EVO, Carbon
Effective arm length 254 mm
Effective tonearmmass 8.5 g
Overhang 16.0 mm
Tracking force range 10 – 30 mN
Cartridge weight range 4 – 14 g (4 different counterweights included)
Included accessory Power supply, dust cover
Consommation Ă©lectrique 2 Watts
Dimensions 480 x 235 x 400 mm (WxHxD)
Poids 26 kg net
Informations

> Possibilité de reprise
> Disponible dans notre boutique
> Commande en ligne sécurisée avec Ideal
> Livraison gratuite Ă  partir de 65 euros
> Expédition vers la Belgique, le Luxembourg et l'Allemagne

Disponibilité : Uniquement disponible dans la boutique
*Nous contacter pour connaĂźtre le stock actuel et/ou les informations de livraison.
Étiquette :
PARTAGER

Marque

Pro Ject

Pro-Ject a Ă©tĂ© fondĂ©e en 1991, Ă  l'Ă©poque de la dĂ©ferlante des disques compacts et des lecteurs de CD, avec pour mission d'offrir la meilleure expĂ©rience analogique Ă  des prix raisonnables. À une Ă©poque oĂč les supports audio numĂ©riques Ă©taient en plein essor et oĂč le vinyle Ă©tait dĂ©clarĂ© obsolĂšte et mort, Heinz Lichtenegger a continuĂ© Ă  croire en la meilleure façon simple d'apprĂ©cier la musique : les platines vinyles.
TOP

Panier d'achat 0