Pro-Ject RPM 3 Carbon

€799,00 incl.

En stock

Description

De Pro-Ject RPM 3 Carbon is een handbediende snaaraangedreven draaitafel met een prachtig ontworpen en resonantie dempende plint. De draaitafel is voorzien van een geheel nieuw ontworpen ‘omgekeerd hoofdlager’. Dit met CNC-precisie vervaardigde lager is voorzien van een keramische kogel waarmee rumble waarden nog verder worden teruggedrongen.

Het plateau wordt aangedreven door een krachtige en een uiterst nauwkeurig werkende 15V AC motor. Pro-Ject levert een externe DC voeding mee waarmee de draaitafel minder last heeft van magnetische strooivelden. Mede door de stabiele stroomvoorziening zorgt deze voor een optimale gelijkloop van de motor.

Hybride 10-inch S-toonarm

Pro-Ject heeft voor deze RPM 3 Carbon een S-vormige toonarm ontwikkeld met een effectieve lengte van 10-inch. De toonarm is vervaardigd uit een stijve mantel van carbon en de inwendige aluminium buis zorgt in combinatie met speciaal kunsthars voor een optimale demping van de toonarm.

Dankzij dit hybride sandwich ontwerp is deze toonarm ook perfect geschikt voor hoogwaardige Moving Coil elementen. Nieuw zijn het magnetische antiskating mechanisme en het TPE gedempte contragewicht. 

Complete levering

De Pro-Ject RPM 3 Carbon wordt geleverd met een kwalitatief hoogwaardig Ortofon 2M Silver element. Om de maximale geluidskwaliteit van het vinyl naar de versterker over te brengen wordt de RPM 3 Carbon geleverd met een perfect afgeschermde low-capacitive Pro-Ject Connect it E phono kabel.

 

  • Specificaties Pro-Ject RPM 3 Carbon:
Speed 33, 45 (manual speed change)
Drive principle Belt drive
Platter 300 mm MDF
Mains bearing Stainless steel axle with ceramic ball
Speed drift 33: +/- 0.14% I 45: +/- 0.11%
Wow & flutter 33: +/- 0.19% I 45: +/- 0.08%
Signal to noise – 71dB
Tonearm 10” carbon; aluminium and resin
Effective arm length 254 mm
Effective arm mass 16 g
Overhang 16 mm
Tracking force 0 – 25 mN
Included accessories 15 volts DC / 500 mA power supply
Power connection 110/240 Volt – 50 or 60 Hz
Consommation Ă©lectrique 5 watt max / < 0,5 watt standby
Dimensions 422 x 118 x 373 mm (WxHxD)
Poids 5.5 kg net
Informations

> Possibilité de reprise
> Disponible dans notre boutique
> Commande en ligne sécurisée avec Ideal
> Livraison gratuite Ă  partir de 65 euros
> Expédition vers la Belgique, le Luxembourg et l'Allemagne

DĂ©lai de livraison : 4 jours
PARTAGER

Marque

Pro Ject

Pro-Ject a Ă©tĂ© fondĂ©e en 1991, Ă  l'Ă©poque de la dĂ©ferlante des disques compacts et des lecteurs de CD, avec pour mission d'offrir la meilleure expĂ©rience analogique Ă  des prix raisonnables. À une Ă©poque oĂč les supports audio numĂ©riques Ă©taient en plein essor et oĂč le vinyle Ă©tait dĂ©clarĂ© obsolĂšte et mort, Heinz Lichtenegger a continuĂ© Ă  croire en la meilleure façon simple d'apprĂ©cier la musique : les platines vinyles.
TOP

Pro-Ject RPM 3 Carbon

€799,00 incl.

En stock

Panier d'achat 0

Ajouté à la liste de souhaits !