Pathos Classic Remix (inruil)

2.200,00 incl.-39% OFF

Rupture de stock

Description

Bij ons ingeruild, Pathos Classic Remix Hybride versterker met optionele dac-module

 

Optisch: 9

Technique : 10

Garantie: 3 maanden

Alle originele bescheiden zijn aanwezig.

 

De Pathos Classic Remix is ​​een hybride, Class A/B geïntegreerde versterker met een volledig gebalanceerd circuit en in staat om 70 + 70W aan vermogen te leveren. De voorversterker is gebouwd rond een paar Electro Harmonix ECC88 – 6922 buizen (dual triodes) in een differentiële configuratie die één buis per kanaal is.

De Classic Remix heeft alle technologie die nodig is om het doel te bereiken dat het bedrijf voor dit apparaat had gesteld, namelijk: hoge geluidsprestaties, uitstekend beheer van digitale muziekbestanden, hoogwaardig luisteren met een koptelefoon.

De geïntegreerde hoofdtelefoonversterker maakt het mogelijk om zeer hoge luisterprestaties te bereiken, op niveaus die vergelijkbaar zijn met die van een speciale versterker.

Als optie kan de Classic Remix worden uitgerust met een interne HiDac-converter met een USB type “B” poort, 1 RJ45, 1 coaxiale SPDIF en 1 optische SPDIF.

Informations

> Possibilité de reprise
> Disponible dans notre boutique
> Commande en ligne sécurisée avec Ideal
> Livraison gratuite à partir de 65 euros
> Expédition vers la Belgique, le Luxembourg et l'Allemagne

Étiquette :
PARTAGER

Marque

Pathos

Al sinds 1994 heeft Pathos Acoustics heeft een schitterend vormgegeven gamma hybride versterkers met een open analoog geluid.
TOP

Pathos Classic Remix (inruil)

2.200,00 incl.

Rupture de stock

Panier d'achat 0