Musical Fidelity M6S PRX

2.789,00 incl.

Description

Musical Fidelity M6S PRX

De Musical Fidelity M6S PRX deelt dezelfde basis schakelingstopologie als zijn premium Titan of AMS50 broers en zussen, maar de CRPS geeft het een technische twist van zijn eigen, waardoor prestatieniveaus bereikt worden die zijn rivalen overtreffen.

Dankzij de indrukwekkende combinatie van precisie en kracht kan de M6s PRX zelfs veeleisende luidsprekers aandrijven met volledige neutraliteit. De M6s PRX is ook een flexibel ontwerp, met twee sets schakelbare ingangen. De lijnuitgangen stellen hem ook in staat eenvoudig te worden gebruikt in een bi-amp- of zelfs tri-amp-configuratie.

Ontwerp en bouw
De M6s PRX deelt dezelfde hoogwaardige afwerking die kenmerkend is voor de M6s-serie. Zijn behuizing van topkwaliteit metaal maakt een stijlvolle statement en zorgt tegelijkertijd voor versterkende prestaties.

In de op maat gemaakte behuizing bevindt zich hetzelfde dual-mono ontwerp dat onze beste eindversterkers bieden. Maar wat de M6s PRX onderscheidt, is zijn unieke Choke Regulated Power Supply (CRPS).

Een smoorspoel, die een hoge weerstand biedt tegen wisselstroom en een zeer lage weerstand tegen gelijkstroom, biedt een zeer effectieve oplossing voor ruis in de voeding. Smoorspoelen werden veel gebruikt in traditionele buizenversterkers, maar wij waren de eersten die ze gebruikten in transistorontwerpen. Bovendien maken we exclusief gebruik van een dubbele bifilaire smoorspoel voor de ultieme ruisafwijzing.

Prijs 2799,-

*Nous contacter pour connaître le stock actuel et/ou les informations de livraison.

 

  • Specificaties Musical Fidelity M6S PRX:
Vermogensoutput: 230 Watt per kanaal bij 8 Ohm (24 dBW)
THD (+ ruis): <0,007% typisch
Signaal-ruisverhouding: >120 dB
Frequentierespons: +0, -1 dB, 10 Hz tot 100 kHz
Entrées
2x RCA Phono Line Level
1x Line level XLR gebalanceerd
Algemeen
Afmetingen – BxHxD (mm): 440 x 125 x 395
Gewicht (niet verpakt / verpakt): 19,7 kg / 24,4 kg
Informations

> Possibilité de reprise
> Disponible dans notre boutique
> Commande en ligne sécurisée avec Ideal
> Livraison gratuite à partir de 65 euros
> Expédition vers la Belgique, le Luxembourg et l'Allemagne

Disponibilité : Uniquement disponible dans la boutique
*Nous contacter pour connaître le stock actuel et/ou les informations de livraison.
Étiquette :
PARTAGER

Marque

Fidélité musicale

Musical Fidelity est un fabricant britannique de produits audio qui produit depuis plus de 30 ans des composants hi-fi de haute qualité pour les passionnés d'audio qui se contentent d'une haute qualité mais veulent payer un prix juste pour cela. En plus d'être eux-mêmes des techniciens, les employés de Musical Fidelity sont des mélomanes. En raison de cette passion pour la musique, le fabricant s'efforce d'obtenir un rapport qualité/prix optimal en appliquant les dernières technologies disponibles.
TOP

Panier d'achat 0