Music Hall MMF-9.3

2.199,00 incl.

Music Hall MMF-9.3 Platenspeler is een waar meesterwerk op het gebied van ontwerp.

Description

Music Hall MMF-9.3

De Music Hall MMF-9.3 Platenspeler is een waar meesterwerk op het gebied van ontwerp en prestaties. Met zijn kenmerkende constructie van drie platformen zijn de belangrijkste geluidsreproducerende onderdelen geïsoleerd op het bovenste platform, gescheiden van de verstelbare tip-toe voetjes en bedrading die op het onderste platform zijn gemonteerd.

Instellingen

De motor en snelheidsregeling zijn geïsoleerd op hun eigen trillingsdempende basis en volledig losgekoppeld van de platenspeler.

Met een volledig verstelbare VTA, azimuth en gedempte arm-liftmechanisme, levert de MMF-9.3 met zijn volledig uit één stuk bestaande koolstofvezel toonarm nauwkeurigheid en precisie bij het afspelen.

Het zwaartepunt van de contragewicht ligt op hetzelfde niveau als de naaldtip, is ontkoppeld van de arm en fungeert als een resonantiedemper.

De volledig geïsoleerde/losgekoppelde DC-motor met 33 1⁄3 en 45 toeren per minuut bevindt zich in de linker voorhoek van de platenspeler en voorkomt mogelijke trillingen van de motor/riem op de cartridge. De motor rust op zijn eigen trillingsdempende schijf voor extra stabiliteit.

De optionele Goldring Eroica LX low-output moving-coil cartridge met Gyger II line contact stylus (ter waarde van $795) zorgt voor verbluffende geluidskwaliteit. De meegeleverde cartridge is correct uitgelijnd en gemonteerd.

Andere kenmerken zijn een omgekeerd keramisch hoofdlager voor zeer stille, vloeibare werking, niet-resonante 1 inch dikke acryl draaitafel, zacht vilt draaitafelmat, hoogwaardige vergulde RCA-connectoren en verstelbare tip-toe voetjes met anti-kras bekers.

Met een laag geluidsniveau, volledig handmatig riemaandrijfmechanisme, ingebouwde ronde waterpas voor juiste niveauinstelling, stofkap en meegeleverde 45 toeren adapter, is de MMF-9.3 een topkeuze voor audiofielen.

Prijs 2199,-

*Nous contacter pour connaître le stock actuel et/ou les informations de livraison.

 

  • Spécifications :

Voeding: 15V / 0-0,8mA DC Universele Voeding

Aansluiting voor stroom: 100 – 240 Volt, 50 of 60 Hz

Standby-stroomverbruik: < 1 W

Snelheden: 33 1⁄3 en 45 tpm Elektronische Snelheidsverandering

Wow en Flutter: ± 0,10 %

Snelheidsafwijking: ± 0,06%

Effectieve toonarmlengte: 9 inch (230 mm)

Gewicht van de toonarm: 250 g (zonder tegengewicht)

Effectieve massa van de toonarm: 8,5 g

Overhang: 18 mm

Afmetingen (BxDxH): 18,25 inch x 13,25 inch x 7,25 inch

Informations

> Possibilité de reprise
> Disponible dans notre boutique
> Commande en ligne sécurisée avec Ideal
> Livraison gratuite à partir de 65 euros
> Expédition vers la Belgique, le Luxembourg et l'Allemagne

Disponibilité : Uniquement disponible dans la boutique
*Nous contacter pour connaître le stock actuel et/ou les informations de livraison.
Étiquette :
PARTAGER

Marque

Salle de musique

Music Hall-draaitafels staan ​​bekend om hun uitzonderlijke geluidskwaliteit, strak ontwerp en gebruiksgemak. Of je nu een doorgewinterde audiofiel bent of net aan je vinylreis begint, Music Hall heeft een draaitafel die aan je behoeften voldoet en je verwachtingen overtreft. Van instapmodellen tot hoogwaardige audiofiele opties: Music Hall-draaitafels bieden superieure geluidskwaliteit, een strak ontwerp en gebruiksvriendelijke functies. Herontdek de warmte en rijkdom van vinyl met een Music Hall-draaitafel.
TOP

Panier d'achat 0