Salle de musique MMF-5.3SE

€1.299,00 incl.

Music Hall MMF-5.3SE Platenspeler heeft echt alles en is een must-have voor iedereen die waarde hecht aan hoogwaardig geluid en stijlvol ontwerp

Description

Salle de musique MMF-5.3SE

De Music Hall MMF-5.3SE Platenspeler is een hoogwaardig audioapparaat ontworpen voor audiofielen die de best mogelijke geluidskwaliteit willen. De dubbele constructie met kritieke geluidsweergavecomponenten op het bovenste platform en de motor, schakelaar, bedrading en voeten op het onderste platform zorgt ervoor dat het geluid helder, nauwkeurig en vrij van interferentie is.

De prachtige afwerking en het klassieke ontwerp van de MMF-5.3SE maken het een stijlvolle toevoeging aan elke kamer. Hij wordt geleverd met een hoogwaardige 9″ koolstofvezel toonarm die volledig instelbaar is. Evenals een precisie roestvrijstalen hoofdlager bekleed met teflon voor geruisloze vloeibare werking.

De platenspeler is ook voorzien van een contragewicht dat losgekoppeld is van de arm om als resonantiedemper te fungeren. Een gelijkstroom-synchrone motor voor superieure snelheidsstabiliteit en een tweesnelheids-stappenmotorpoelie voor 33 1/3 en 45 toeren afspeelmogelijkheid.

Andere kenmerken van de MMF-5.3SE zijn hoogwaardige vergulde RCA-connectoren, een afneembare phono-kabel, speciale trillingsdempende verstelbare voeten, een ingebouwde ronde waterpas voor juiste afstelling en een stofkap en adapter voor 45 toeren. De Music Hall MMF-5.3SE Platenspeler heeft echt alles en is een must-have voor iedereen die waarde hecht aan hoogwaardig geluid en stijlvol ontwerp. Wordt geleverd met Ortofon Blue element.

Prijs 1299,-

*Nous contacter pour connaître le stock actuel et/ou les informations de livraison.

 

  • SpĂ©cifications :

Voeding: 15V / 0-0.8mA DC Universele voeding

Vermogensaansluiting: 100 – 240 Volt 50 of 60 Hz

Stand-by stroomverbruik: < 1 W

Snelheden: 33 1/3 rpm (handmatige overschakeling naar 45 rpm)

Wow & Flutter: ± 0,10%

Snelheidsafwijking: ± 0,80%

Effectieve lengte van de toonarm: 9″ (230 mm)

Gewicht van de toonarm: 250 g (zonder contragewicht)

Effectieve massa van de toonarm: 8,5 g

Overhang: 18 mm

Afmetingen (BxHxD): 18.25″ x 13.25″ x 5.5″

Informations

> Possibilité de reprise
> Disponible dans notre boutique
> Commande en ligne sécurisée avec Ideal
> Livraison gratuite Ă  partir de 65 euros
> Expédition vers la Belgique, le Luxembourg et l'Allemagne

Disponibilité : Uniquement disponible dans la boutique
*Nous contacter pour connaître le stock actuel et/ou les informations de livraison.
Étiquette :
PARTAGER

Marque

Salle de musique

Music Hall-draaitafels staan ​​bekend om hun uitzonderlijke geluidskwaliteit, strak ontwerp en gebruiksgemak. Of je nu een doorgewinterde audiofiel bent of net aan je vinylreis begint, Music Hall heeft een draaitafel die aan je behoeften voldoet en je verwachtingen overtreft. Van instapmodellen tot hoogwaardige audiofiele opties: Music Hall-draaitafels bieden superieure geluidskwaliteit, een strak ontwerp en gebruiksvriendelijke functies. Herontdek de warmte en rijkdom van vinyl met een Music Hall-draaitafel.
TOP

Panier d'achat 0