Lumin U2

5.189,00 incl.

Voorzien van interne luxe voeding, vijf digitale outputs en dual-netwerk verbinding.

Description

Lumin U2

De Lumin U2 is perfect als volledige digitale basis voor streaming audio. Dit hoogwaardige Lumin streaming transport is uitgevoerd met luxe componenten, biedt diverse aansluitmogelijkheden voor zowel digitale verbindingen als netwerkopties.  Speler is voorzien van een chassis uit een stuk.

Lumin U2: eigenschappen

De Lumin U2 is een transport in de volgende generatie Lumin streaming producten. Lumin past voor de U2 dezelfde ontwerpfilosofie toe die ook in de T3 terug te vinden is. Met chassisconstructiemethoden, een lineair ontwerp van de voeding en dual-netwerk-opties die ook in de van de meermaals bekroonde Lumin P1, terug te vinden zijn zorgt deze geheel vernieuwde voor een prachtige high end beleving van digitale audio, midden in hun eigen assortiment.

De U2 is het eerste Lumin transport dat gebruikmaakt van een nieuwe alles-in-één chassis. Natuurlijk voorzien van de laatste generatie processor voor nog meer rekenkracht, een verhoogde capaciteit om met toekomstige updates overweg te kunnen, een dubbele netwerkinterface met ingebouwde netwerkswitch en de optie om een glasvezelnetwerk toe te passen, is de slanke U2 echt compleet. Glasvezel biedt sowieso extra voordelen, want het isoleert geheel van digitale netwerkruis.

Intern bevinden zich vier kristalklokoscillatoren met uitzonderlijk lage faseruis. Ook innovatief is de geïntegreerde ringkerntransformator, die netjes afgeschermd voor lineaire voeding zorgt. Het audio-circuit is voorzien van een Dual-Stage voltage regulator-ontwerp, een techniek afkomstig uit de ultra high end X1. De U2 is tevens voorzien van dezelfde luxe oppervlakteafwerking als de high-end P1, zorgt Leedh Processing voor losless volumeregeling en worden DSD512- en PCM768-weergave ondersteund.

Deze U2 is meteen ook de eerste Lumin die drie USB-poorten bezit, waarvan één toegewijde Direct Coupled USB digital audio output poort om een USB-DAC aan te sluiten.

 

Prijs 5199,-

  • Leverbaar in zwart of zilver.

*Nous contacter pour connaître le stock actuel et/ou les informations de livraison.

Informations

> Possibilité de reprise
> Disponible dans notre boutique
> Commande en ligne sécurisée avec Ideal
> Livraison gratuite à partir de 65 euros
> Expédition vers la Belgique, le Luxembourg et l'Allemagne

Disponibilité : Uniquement disponible dans la boutique
*Nous contacter pour connaître le stock actuel et/ou les informations de livraison.
Étiquette :
PARTAGER

Marque

Lumin

Stream alles! Een Lumin streamer speelt al uw favoriete audiobestanden en -formaten af. Ook alle formaten in hoge resolutie, zoals MQA, DSD, FLAC en meer. Ervaar de ultieme resolutie in de muziek, samen met een wereld aan bedieningsgemak.Heeft u zin om nieuwe muziek te ontdekken? Geen enkel probleem met Lumin. Lumin streamers bieden volledige ondersteuning van TIDAL, Quboz, Spotify en AirPlay, om maar enkele voorbeelden te noemen, Geniet van miljoenen tracks en ontdek er miljoenen meer!
TOP

Panier d'achat 0