Jean Marie Reynaud Cantabile (démo)

3.600,00 incl.-16% OFF

En stock

Description

Jean Marie Reynaud Cantabile demo uitvoering

Betreft ons showroom model met 2 jaar garantie! In witte kleurstelling.
Meer dan een optimalisatie, een echte evolutie Deze luidspreker is het hart van het merkgamma van Jean-Marie Reynaud en is de synthese van de geluidsesthetiek van het merk. De Jean Marie Reynaud Cantabile Jubilee is een 2,5-weg zuilluidspreker die profiteert van de resultaten van jarenlang onderzoek door JMR op het gebied van akoestiek en elektronica. Het uiteindelijke doel is om een ​​zeer hoog niveau van realisme en een grote sonische volwassenheid te bereiken. Het is een complete evolutie van filtering en luidsprekers. Nieuwe luidsprekers Er is veel werk verzet aan de onverstoorbare tweeter die gebruik maakt van een geïmpregneerde zijden koepel die is geplaatst in een nieuwe vulling met een geoptimaliseerd profiel. De kernkop is verkleind en naar achteren verplaatst om ultranauwkeurige fasering te bieden. Ook deze tweeter is voorzien van een billet aluminium hoornprimer. Het medium is uitgerust met een anti-swirl kernkop met mechanische spanning. De filtering is volledig herzien met het gebruik van een minimum aan componenten die in de lucht zijn aangesloten en een zeer hoogwaardige handmontage, waardoor de Cantabile Jubilee reactiever, dynamischer en levendiger is geworden.

Jean Marie Reynaud Cantabile

Een ongelooflijke soundstage. Deze hoogwaardige Hifi-luidspreker biedt een bijzonder open, ruim en luchtig geluidsbeeld met een formidabele precisie. Het strekt zich niet alleen uit in de breedte, maar ook in de hoogte en diepte. Er is geen projectie of hardheid voelbaar, alles is in nuances. Uit de muzikale boodschap komt veel meer micro-informatie, de bandbreedte is aan beide kanten groter. Je zult de muzikale waarheid kunnen voelen door de indruk te hebben in het hart van de muziek en zijn emoties te staan. De kasten zijn gemaakt met hoogwaardige afwerkingen. De Jean Marie Reynaud Cantabile Jubilee heeft een resoluut compact formaat met een hoogte van slechts 102 cm, inclusief tweeter. Dit gereduceerde formaat maakt een gemakkelijke integratie in alle interieurs mogelijk. Een stijl die traditie en modernisme combineert. Aan de kleurzijde vinden we de klassieke high-end afwerkingen van JMR verrijkt met een nieuwe parelwitte lak, met parelmoer zilveren reflecties. Een juweel om te zien en om naar te luisteren.
Deze Jean Marie Reynaud Cantabile Jubilee staat luisterklaar in een van onze drie luisterruimtes in Oosterhout.
  • Spécifications :
impédance 4 ohm
Réponse en fréquence 35 – 25000 Hz
Power handling capacity 90 watts
Peak Power 170 watts
Power handling From 10 to 200 watts
Sensitivity 91 dB/W/M (2,83 volts)
Distorsion Below 0,5% (level 85 dB)
Filter type 2,5 way: 6 – 6 – 12 db/ Octave Slope
Connexion Single or double wiring
Dimensions H 108, D 20, W 30 cm (H 42,5”, D 8”, W 12”)
Poids 25 Kg
Height (overall) 108 cm (42,5”)

 

Informations
> Inruil mogelijkheid > Te beluisteren in onze winkel > Veilig online bestellen met Ideal > Gratis verzending vanaf €65,- > Verzenden naar België, Luxemburg en Duitsland
Spécifications
product-brand

Marque

JM Reynaud

Délai de livraison : 4 jours
Étiquette :
PARTAGER

Marque

JM Reynaud

Le fabricant français d'enceintes acoustiques Jean Marie Reynaud (JM Reynaud), fondé en 1967, a toujours été animé par une passion pour la reproduction musicale de haute qualité. Son site de développement et de production de 2000 m2 bien équipé permet à JM Reynaud de développer et de produire des produits sophistiqués à des prix réalistes. La reproduction du bas de gamme en particulier est phénoménale grâce à l'utilisation de lignes de transmission.
TOP

Jean Marie Reynaud Cantabile (démo)

3.600,00 incl.

En stock

Panier d'achat 0

Ajouté à la liste de souhaits !