ISO Acoustics Gaia-III

239,00 incl.

Gebruik ISO Acoustics Gaia-III voor perfecte ontkoppeling met de vloer!

En stock

Description

ISO Acoustics Gaia-III

Deze ISO Acoustics Gaia-III isolators zijn ontworpen voor gebruik met vloerstaande luidsprekers en subwoofers met een gewicht tot 32kg. De voetjes van GAIA worden in de voet van de luidspreker of subwoofer geschroefd ter vervanging van de bestaande spikes of voetjes. Deze dempende ISO Acoustics isolators zorgen voor een nog betere ontkoppeling tussen de luidspreker en het vloeroppervlak.

Optimale ontkoppeling

Deze GAIA-voetjes zorgen voor een strakker, beter gecontroleerd laag, meer midrange definitie en een ruimtelijker geluidsbeeld. De verschillen in klank en imaging eigenschappen zijn opmerkelijk. Voor de beste resultaten installeer je de GAIA-isolators met de logo’s in lijn met de luisterpositie, zodat de isolators alle trillingen en resonanties optimaal kunnen opvangen.

GAIA III isolators zijn vervaardigd met een rvs-behuizing en hebben een elegant zwart-verchroomde afwerking. De GAIA III wordt geleverd met schroefdraadadapters voor de maten M6-1.0, M8-1.25 and ¼”-20.

  • Prijs is per set van 4 voetjes (per luidspreker)
Informations
> Inruil mogelijkheid > Te beluisteren in onze winkel > Veilig online bestellen met Ideal > Gratis verzending vanaf €65,- > Verzenden naar België, Luxemburg en Duitsland
Spécifications
product-brand

Marque

ISO Acoustique

Délai de livraison : 4 jours
Étiquette :
PARTAGER

Marque

ISO Acoustique

ISO Acoustics, Award winning audio isolation products. De afgelopen jaren heeft ISO Acoustics zich ontwikkeld tot de specialist in het ontkoppelen van uw luidsprekers en componenten.
TOP

ISO Acoustics Gaia-III

239,00 incl.

En stock

Panier d'achat 0

Ajouté à la liste de souhaits !