Note d'or Valore 425 PLUS

1.790,00 incl.

En stock

Description

Note d'or Valore 425 PLUS

De Valore 425 Plus is de meest complete en muzikaal bevredigende draaitafel in zijn categorie en biedt onverslaanbare audioprestaties en groot muzikaal plezier. Een elegante en moderne draaitafel met een mooi vleugje klassiek design.
Deze opvallende draaitafel haalt met brio de fijnste details uit de vinylgroef. De 30 mm plint, verkrijgbaar in 4 speciale afwerkingen, is ontworpen en gevormd om trillingen te verminderen en een opmerkelijk audiofiel geluid te garanderen.
Handgemaakt in Italië met de beste kwaliteitsmaterialen, de naam betekent zowel waarde als waarde in het Italiaans en dat is precies wat het is: een echt geweldige platenspeler die alles heeft om je favoriete instrument te worden om je LP’s op te spelen.

GEWOON BRILJANT

Het 60 mm platterlager en de spindel zijn fijn bewerkt om de beste kwaliteit beweging te bieden die, in combinatie met de sterk dempende POM-schotel, de Valore 425 Plus tot een buitengewoon onberispelijke draaitafel maakt.
De uiterst efficiënte 12V-synchrone motor is geruisloos en het hoge koppel garandeert een zeer nauwkeurige controle over de snelheid en ultralage wrijving en trillingen op elk moment. De snelheidsmodi – 33 tpm en 45 tpm – worden elektronisch geregeld en kunnen nauwkeurig worden aangepast om de draaitafel nauwkeurig af te stemmen, waardoor de Valore 425 Plus de wapenbroeder is van elk high-end audiosysteem.
Ondanks zijn compacte formaat ondersteunt de Valore 425 Plus met gemak een standaard 9” toonarm en bevat onze uitstekende Gold Note B-5 toonarm en een transparante scharnierende verwijderbare stofkap.

De Valore 425 is verkrijgbaar in verschillende kleuren tegen een meerprijs van €200,- (standaard is zwart)

De Gold Note Valore 425 PLUS staat demonstratieklaar in onze analoge ruimte.

Bij aanschaf van deze platenspeler gratis Kay´s Odyssey platenbon ter waarde van €60,-

 

Spécifications :

WOW & FLUTTER

0,2%

RUMBLE

-75db

SPEED

33⅓rpm and 45rpm ±0,1%

SPEED CHANGING

Electronic with fine pitch control

TRANSMISSION

70 shores rectified NBR belt

MOTOR

high torque 12V synchronous

PLATTER

23mm in POM

PLATTER SPINDLE

Split-Spindle™ clamping design

PLATTER BEARING

Chromed Steel 5mm ball bearing

TONEARM

Gold Note B-5 (derived from B-5.1)

DUST COVER

Transparent with hinges

Informations

> Possibilité de reprise
> Disponible dans notre boutique
> Commande en ligne sécurisée avec Ideal
> Livraison gratuite à partir de 65 euros
> Expédition vers la Belgique, le Luxembourg et l'Allemagne

Délai de livraison : 4 jours
PARTAGER

Marque

Note sur l'or

Gold Note est un fabricant italien basé près de Florence, en Toscane. Il produit des platines, des amplificateurs, des haut-parleurs et des accessoires. Gold Note a pour objectif de transmettre l'émotion de la musique grâce à une technologie innovante, un réalisme saisissant, un plaisir musical, de beaux matériaux et un design italien. Le son italien (il Suono Italiano).
TOP

Note d'or Valore 425 PLUS

1.790,00 incl.

En stock

Panier d'achat 0

Ajouté à la liste de souhaits !