Note d'or PH-5

890,00 incl.

En stock

Description

Note d'or PH-5

De PH-5 is de jongste telg uit het Gold Note-assortiment phonotrappen, ontworpen om dezelfde hoge kwaliteit en uitstekende prestaties te leveren die de PH-10 en PH-1000 beroemd hebben gemaakt. Met een betaalbare prijs en alle geavanceerde functies die onderscheidt onze producten.

Met een enkele RCA-ingang kan hij worden aangesloten op MM- of MC-cartridges en biedt hij een EQ-curveselectie (RIAA, Decca London en American Columbia, met verbeterde optie). Evenals de LOAD’s en GAIN’s aanpassingen om de grootst mogelijke flexibiliteit te garanderen.

De PH-5 is het eerste Gold Note-product dat is ontworpen met een touchscreeninterface: alle instellingen zijn gemakkelijk toegankelijk en wijzigbaar dankzij het innovatieve en ongeëvenaarde gebruiksvriendelijke display waarmee u alle opties in realtime kunt selecteren en beheren.

De phonotrap is gebaseerd op een compleet nieuw ontwerp om de hele elektronica in één bord te integreren.
Het digitale interface wordt gecombineerd met een volledig analoog hart. Het signaalpad wordt gemaakt via discrete componenten van audiokwaliteit en afgedichte enkele schakelaars en is geoptimaliseerd om de afstand te verkorten en mogelijke interferentie te minimaliseren.

Elke instelling die via het touchscreen wordt geselecteerd, wordt toegepast op het audiosignaal dat zijn pad verandert door het gebruik van relais. De PH-5 beschikt over een “analoge zuiverheid” die in staat is superieure audiokwaliteit te leveren en zelfs de fijnste details uit de vinylplaat te halen.

De Gold Note PH-5 maakt een selectie van de meest geschikte egalisatiecurve voor elke vinylplaat mogelijk, rechtstreeks op het aanraakscherm: RIAA, DECCA LONDON en AMERICAN COLUMBIA.

Dankzij deze gepatenteerde technologie, geïnspireerd door Georg Neumann (de producent van de beroemde Neumann Disc Cutting Lathe), kan elke curve worden “verbeterd” om de frequentierespons uit te breiden tot 50 kHz, waardoor het podium, de dynamiek en de resolutie indien nodig nog verder worden verbeterd.

 

Specificaties Gold Note PH-5

  • EQUALISATION CURVE CONTROL
  • 3 EQ curves (RIAA, Decca London, American Columbia) all with Enhanced option
  • INFRASONIC FILTER 10Hz/36dB octave
  • FREQUENCY RESPONSE 20Hz -20kHz ± 0.3dB
    Enhanced  20Hz-50kHz ± 0.3dB
  • THD (Total Harmonic Distortion) <0.05% @ 1kHz
  • SIGNAL TO NOISE RATIO 89dB
  • DYNAMIC RESPONSE 105dB

 

Meer informatie is te vinden op de website van Gold Note https://www.goldnote.it/phono-stages/ph-5/

Informations

> Possibilité de reprise
> Disponible dans notre boutique
> Commande en ligne sécurisée avec Ideal
> Livraison gratuite à partir de 65 euros
> Expédition vers la Belgique, le Luxembourg et l'Allemagne

Délai de livraison : 4 jours
Étiquette :
PARTAGER

Marque

Note sur l'or

Gold Note est un fabricant italien basé près de Florence, en Toscane. Il produit des platines, des amplificateurs, des haut-parleurs et des accessoires. Gold Note a pour objectif de transmettre l'émotion de la musique grâce à une technologie innovante, un réalisme saisissant, un plaisir musical, de beaux matériaux et un design italien. Le son italien (il Suono Italiano).
TOP

Note d'or PH-5

890,00 incl.

En stock

Panier d'achat 0

Ajouté à la liste de souhaits !