Note d'or IS-10

2.890,00 incl.

Compleet High-End stereosysteem met een krachtige geïntegreerde versterker van 90W in 8Ω (140W in 4Ω), en een D/A-converter met hoogwaardige streaming met hoge resolutie.

En stock

Description

Alles-in-één voor audiofielen. Krachtig, compact, opvallend. De Gold Note IS-10 is de nieuwe alles-in-één van onze compacte serie elektronica, een compleet High-End stereosysteem met een krachtige geïntegreerde versterker van 90W in 8Ω (140W in 4Ω), en een D/A-converter met hoogwaardige streaming met hoge resolutie – ondersteunt tot PCM 32bit/384kHz en DSD256.

Het bevat ook een audiofiele hoofdtelefoonvoorversterker met een 6,3 mm aansluiting om elk type hoofdtelefoon aan te sturen. Met een geavanceerde streamer ondersteunt de IS-10 hoge resolutie bestanden, zoals MQA en DSD (tot DSD256), en biedt de beste geluidskwaliteit om van uw favoriete nummers te genieten. Volledig Roon Ready, het is compatibel met Tidal, Tidal Connect, MQA, Qobuz, Spotify en Deezer (via LAN, Wi-Fi en Bluetooth).

Bovendien werkt de IS-10 ook als een monoblok wanneer deze wordt gecombineerd met een PA-10 EVO eindversterker, waardoor het uitgangsvermogen wordt verhoogd tot 280W @ 8Ω.

MULTIROOM EN NETWORK STREAMER

De IS-10 is een apparaat met plug-and-play-installatie en is volledig compatibel met multiroom-systemen. U kunt uw favoriete muziek streamen via Roon, Airplay, Tidal, MQA, Qobuz, Spotify, vTuner en Deezer, of toegang krijgen tot uw collectie digitale muziek die lokaal is opgeslagen op een NAS of een USB-flashstation.  Bedien het apparaat met de gebruiksvriendelijke GN Control App op uw smartphone of tablet (gratis verkrijgbaar op iOS en Android).

Bovendien beschikt de IS-10 ook over Tidal Connect om de unit rechtstreeks vanuit de Tidal-app te bedienen. Sluit het eenvoudigweg aan op uw netwerk en maak u klaar om de eindeloze mogelijkheden van muziek met hoge resolutie te verkennen.

MAXIMALE FLEXIBILITEIT EN HOOFDTELEFOONUITGANG

De IS-10 kan worden bediend met de afstandsbediening, de SKC of de app GN Control, waardoor de beste prestaties ooit kunnen worden gegarandeerd. Dankzij het intuïtieve menu op het display kunt u eenvoudig en snel fijne aanpassingen maken zonder de weergave te onderbreken.

Wanneer de IS-10 wordt gekoppeld met een PA-10 EVO, kan deze worden ingesteld als een mono-versterker met behulp van de “Mono R”-uitgang en de knop “M” op het achterpaneel, en door “MONO” te selecteren in het menu op het display. De IS-10 heeft ook een professionele hoofdtelefoonuitgang van 6,3 mm met twee gevoeligheidsniveaus (Hoog/Laag), een eigen technologie die we hebben ontwikkeld om het beste uit uw hoofdtelefoon te halen.

ROON READY

Als Roon Ready betekent dat Gold Note gebruikmaakt van de Roon-streamingtechnologie. Voor een ongelooflijke gebruikersinterface, eenvoudige installatie, onwrikbare dagelijkse betrouwbaarheid en de hoogste niveaus van audioprestaties, zonder compromissen.

TIDAL CONNECT

Met Tidal Connect kunt u muziek rechtstreeks naar uw IS-10 streamen vanuit de Tidal-app (zowel met iOS als Android).

Leverbaar in de Kleuren Zwart, Zilver en Goud.

 

Lees review over de IS-10 via deze link: https://soundnews.net/reviews/sources/dacs/gold-note-is-10-review-the-all-in-one-weve-longed-for/

 

  • Specificaties Gold Note IS-10:

INTEGRATED AMPLIFIER
90W @ 8Ω (stereo)
140w @ 4Ω (stereo)
280W @ 8Ω (mono with PA-10 EVO)
D/A CONVERTER
AKM AK4493
RÉPONSE EN FRÉQUENCE
20Hz-20kHz +/-0,1dB
THD (distorsion harmonique totale)
0,001%
RAPPORT SIGNAL/BRUIT
>125dB
GAMME DYNAMIQUE
120dB
CONNECTIVITÉ DU RÉSEAU
LAN & Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac Dual Band (10/433Mbps)
Bluetooth High-Definition 5.0 (44/16)
HIGH-QUALITY STREAMING
Roon Ready, Tidal Connect, MQA, Airplay, vTuner, Tidal, Qobuz, Deezer, Spotify Connect

Informations

> Possibilité de reprise
> Disponible dans notre boutique
> Commande en ligne sécurisée avec Ideal
> Livraison gratuite à partir de 65 euros
> Expédition vers la Belgique, le Luxembourg et l'Allemagne

Délai de livraison : 4 jours
Étiquette :
PARTAGER

Marque

Note sur l'or

Gold Note est un fabricant italien basé près de Florence, en Toscane. Il produit des platines, des amplificateurs, des haut-parleurs et des accessoires. Gold Note a pour objectif de transmettre l'émotion de la musique grâce à une technologie innovante, un réalisme saisissant, un plaisir musical, de beaux matériaux et un design italien. Le son italien (il Suono Italiano).
TOP

Note d'or IS-10

2.890,00 incl.

En stock

Panier d'achat 0

Ajouté à la liste de souhaits !