Fyne Audio F501

€1.989,00 incl.

En stock

Description

Fyne Audio F501

De bekroonde Fyne Audio F501 is de kleinere van de twee vloerstaande luidsprekers in de F500-serie, maar in staat om lage bastonen en moeiteloze dynamiek te leveren vanuit een compacte, kleine behuizing.

Met extra schaal en kracht brengt de 150 mm (6″) eigen IsoFlareTM driver samen met een bijpassende 150 mm (6″) basdriver de kenmerkende helderheid en articulatie van de F500-serie.

De IsoFlareTM driver levert isotrope energiestraling met constante directiviteit vanuit een puntbron, wat zorgt voor uitstekende stereoweergave, zelfs off-axis. Ideaal voor kleine tot middelgrote ruimtes, wordt de F501 geleverd met een speciale voetplaat waarin ons BassTraxTM Tractrix diffuser systeem is geĂŻntegreerd, waardoor de basenergie gelijkmatig in de ruimte wordt verdeeld.

De luxueus afgewerkte, eigentijds vormgegeven behuizing is verkrijgbaar in een keuze uit donker eiken of zwart eiken fineer en pianoglans zwart of wit. De licht gebogen voor- en achterzijde verbeteren daarnaast de akoestische prestaties door kleurvervormingseffecten te verminderen.

 

  • Specificaties Fyne Audio F501:

System Type 2 ½ way, downwards firing port, with BassTraxTMTractrix diffuser. Twin cavity coupled reflex
Recommended amplifier power (Watt RMS) 35- 150
Continuous power handling (Watt RMS) 75
Sensitivity (2.83 Volt @ 1m) 90dB
Nominal impedance 8 Ohm
Frequency response (-6dB typical in room) 36Hz- 34kHz
Drive unit complement 1 x 150mm IsoFlareTM, multi-fibre bass / mid with 25mm titanium dome compression tweeter 1 x 150mm multi-paper bass
Crossover frequency 250Hz & 1.7kHz
Crossover type 2nd order low pass, 1st order high pass
Dimensions – HxWxD 984 x 200 x 320mm (38.8 x 7.9 x 12.6”)
Weight – Each 18.9kg (41.7lb)
Finishes Dark Oak / Black Oak

Informations
> Inruil mogelijkheid > Te beluisteren in onze winkel > Veilig online bestellen met Ideal > Gratis verzending vanaf €65,- > Verzenden naar België, Luxemburg en Duitsland
Spécifications
Marque

Fyne Audio

Couleur

Donker hout (eiken), Zwart

DĂ©lai de livraison : 4 jours
Étiquette :
PARTAGER

Marque

Fyne Audio

Dit moet toch allemaal beter kunnen!” moeten de mannen achter het nieuwe Fyne Audio gedacht hebben. Mensen als Paul Mills en Anji Sosna hebben al decennia samengewerkt en besloten dat na een carrière bij Tannoy de tijd rijp was om het principe van de puntbronweergave nieuw leven in te blazen. Het is immers een hele lange tijd bijzonder stil geweest op dat vlak. Dit verbeterde principe hebben ze IsoFlare™ genoemd. Dit is een puntbronweergever, waarbij de tweeter in het akoestisch centrum van de mid/ laagweergever is gemonteerd. Deze manier van weergeven resulteert in een buitengewone stereoafbeelding, ook buiten de sweet spot. De Fyne manier van laagweergave heet BassTrax™ en zorgt ervoor dat reflecties vermeden worden en plaatsing minder kritisch is.
TOP

Fyne Audio F501

€1.989,00 incl.

En stock

Panier d'achat 0

Ajouté à la liste de souhaits !