Fyne Audio F500SP

€1.989,00 incl.

En stock

Description

Fyne Audio F500SP

Compact en perfect gevormd in het Verenigd Koninkrijk, is de F500SP de kleinste luidspreker in de in het Verenigd Koninkrijk gebouwde Special Production-serie. Afkomstig van de prijswinnende F500, voegt de SP-versie een unieke Special Production IsoFlare-driver, afgestemde crossover en premium BassTrax-poortsysteem toe, allemaal afgeleid van de prestigieuze F700-serie.

De F500SP is de meest betaalbare premium luidspreker van Fyne Audio, gemaakt in het VK.

De standaard gemonteerde luidspreker heeft een 6″ (150 mm) SP IsoFlare-driver die volledig bereik biedt en een puntbronweergave in het hele audiobereik levert voor uitstekende details en klasseleidende imaging. De multifiber conus heeft uitzonderlijke basweergave dankzij het innovatieve tweemagnetische motorsysteem en FyneFlute roll surround die conusresoanties bij de eindtrap van de driver vermindert.

Het LF-uitgangssignaal wordt via een naar beneden gerichte poort naar het premium BassTrax Tractrix-diffusorsysteem van Fyne geleid, wat zorgt voor een soepele basweergave en eenvoudige integratie in de kamer. Het bi-wire aansluitpaneel heeft een vijfde terminal om het driver-chassis te aarden en interferentie van versterker of kabel te elimineren.

Met verbeterde details, waaronder een geanodiseerde aluminium voet, met diamant gesneden aluminium driverafwerking en een optie voor een diep glanzend walnoten fineer.

 

  • Specificaties Fyne Audio F500SP:

System Type 2 way, downwards firing port, with BassTraxTM Tractrix diffuser*
Recommended amplifier power (Watt RMS) 30 – 120
Continuous power handling (Watt RMS) 60
Sensitivity (2.83 Volt @ 1m) 90dB
Nominal impedance 8 Ohm
Frequency response (-6dB typical in room) 42Hz – 34kHz
Drive unit complement 1 x 150mm IsoFlare™ point source driver Multi-fibre bass / midrange cone, FyneFlute™ surround with 25mm magnesium dome compression tweeter, neodymium magnet system
Crossover frequency 1.7kHz
Crossover type Bi-wired passive low loss, 2nd order low pass, 1st order high pass.
Dimensions – HxWxD 323 x 200 x 320mm (12.7 x 7.9 x 12.6”)
Weight – Each 8.1kg (17.6lbs)
Finishes Piano Gloss Walnut / Piano Gloss Black / Piano Gloss White

Informations

> Possibilité de reprise
> Disponible dans notre boutique
> Commande en ligne sécurisée avec Ideal
> Livraison gratuite Ă  partir de 65 euros
> Expédition vers la Belgique, le Luxembourg et l'Allemagne

DĂ©lai de livraison : 4 jours
Étiquette :
PARTAGER

Marque

Fyne Audio

Dit moet toch allemaal beter kunnen!” moeten de mannen achter het nieuwe Fyne Audio gedacht hebben. Mensen als Paul Mills en Anji Sosna hebben al decennia samengewerkt en besloten dat na een carrière bij Tannoy de tijd rijp was om het principe van de puntbronweergave nieuw leven in te blazen. Het is immers een hele lange tijd bijzonder stil geweest op dat vlak. Dit verbeterde principe hebben ze IsoFlare™ genoemd. Dit is een puntbronweergever, waarbij de tweeter in het akoestisch centrum van de mid/ laagweergever is gemonteerd. Deze manier van weergeven resulteert in een buitengewone stereoafbeelding, ook buiten de sweet spot. De Fyne manier van laagweergave heet BassTrax™ en zorgt ervoor dat reflecties vermeden worden en plaatsing minder kritisch is.
TOP

Fyne Audio F500SP

€1.989,00 incl.

En stock

Panier d'achat 0

Ajouté à la liste de souhaits !