Thorens TD 204 noyer

799,00 incl.

Deze Thorens TD 204 platenspeler biedt alles-in-een gemak.

En stock

Description

Thorens TD 204 walnoot

Deze goed geprijsde platenspeler Thorens TD 204, is een brug tussen de instapdraaitafels van Thorens en zijn high-end modellen en is bedoeld voor vinylliefhebbers die op zoek zijn naar een alles-in-één oplossing, maar met het potentieel om te worden geüpgraded. Uitgerust met een interne ‘J-vormige’ toonarm, Audio-Technica MM-cartridge en geïntegreerde phonotrap – plus elektronische snelheidsregeling – is de Thorens TD204 een echte plug-and-play-oplossing.

Out of the box beloont het met een goede prestatie die inzicht in het middenbereik, uitstekende snelheidsstabiliteit en een open, uitnodigend geluidsbeeld laat zien. Omdat de ingebouwde phono-voorversterker bovendien buiten het circuit kan worden geschakeld, is de TD 204 bovendien perfect geschikt voor toekomstige upgrades van cartridges en externe phono-voorversterkers.

 

  • Spécifications :
Specification
Marque Thorens
Product omschrijving (max 35 tekens) TD 204 walnoot
EAN 4260623590890
Catégorie Platenspeler
Garantie 2 Jaar
Kleur fabrikant Walnoot
Nee
Hoogte (cm) 14.5
Breedte (cm) 42
Diepte (cm) 36
Gewicht (kg) 4.2
Phono voorversterker ingebouwd Oui
Sorties Phono (RCA)
Soort platenspeler Handmatige platenspeler
Type element MM

 

Informations

> Possibilité de reprise
> Disponible dans notre boutique
> Commande en ligne sécurisée avec Ideal
> Livraison gratuite à partir de 65 euros
> Expédition vers la Belgique, le Luxembourg et l'Allemagne

Délai de livraison : 4 jours
Étiquette :
PARTAGER

Marque

Thorens

Geen enkel hifi-merk heeft zo’n lange en rijke geschiedenis als Thorens. Sinds de oprichting van het merk in 1883 staat het merk voor (Zwitserse) precisie en sinds de jaren vijftig zijn Thorens platenspelers niet meer weg te denken uit de huiskamers van muziekliefhebbers wereldwijd. Het merk heeft zich toegespitst op het ontwerpen en produceren van platenspelers en aanverwante consumentenelektronica. Thorens is al heel lang verantwoordelijk voor de meest iconische analoge producten, die bijna stuk voor stuk een cultstatus hebben bereikt en vandaag de dag nog steeds populair zijn. Denk maar aan de Thorens TD 124/ 125 modellen, de fameuze 150- en 160-series met al hun afgeleiden en niet in de laatste plaats de iconische high end spelers uit de jaren zeventig en tachtig.
TOP

Thorens TD 204 noyer

799,00 incl.

En stock

Panier d'achat 0

Ajouté à la liste de souhaits !